Tintlab Specialisten in het tinten van autos en gebouwen! / Bovenkamp 7B in Abcoude / ma-vr 8.30-17.00 uur / T +31(0)294769082

Glasfolie raamfolie voor gebouwen, huis, kantoor, bedrijf, serre, dakraam, ramen in Abcoude

Glasfolie raamfolie voor gebouwen, huis, kantoor, bedrijf, serre, dakraam, ramen in Abcoude

10 voordelen van raamfolies voor gebouwen in Abcoude

– Zon- en warmtewerend effect
– Behoud van lichtinval
– UV-werend
– Isolerend en energiebesparend
– Duurzaam en milieuvriendelijk
– Inkijkwerend
– Anti-glasbreuk
– Decoratieve meerwaarde
– Onderhoudsvriendelijk
– Lange levensduur (10 jaar garantie)

Zon, Warmte en inkijkwerende raamfolies in Abcoude

MH Glasfolie is leverancier en installateur van alle denkbare soorten raamfolies voor de zakelijke sector. Wij voorzien bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels en andere gebouwen van innovatieve en duurzame raamfolies. Wij monteren voor u desgewenst zon- en warmtewerende glasfolie in Abcoude. Zonwerende en warmtewerende raamfolies hebben verschillende functies. Ze verbeteren het werkklimaat en dragen bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Duurzaam en milieuvriendelijke glasfolie in Abcoude

Raamfolies vormen een groen alternatief voor de duurzame ondernemer van vandaag. De raamfolies van MH Glasfolie worden op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn 100% recyclebaar. Door de sterk isolerende werking dragen de raamfolies aan bij een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot. Waardoor u aanzienlijk op energiekosten bespaart.

Glasfolies met maximale lichtopbrengst monteren wij in Abcoude

MH Glasfolie gebruikt uitsluitend raamfolies van de hoogste kwaliteit. De gemetalliseerde pigmenten in de folies weren zonnestralen, terwijl het daglicht zo veel mogelijk wordt doorgelaten. Door de unieke keramische structuur zorgen de nieuwste folietypes voor nog meer lichtopbrengst en een maximale lichtwering.

Uitstraling

MH Glasfolie voorziet zowel moderne als monumentale panden van geschikte folies. Het karakter van het pand speelt een belangrijke rol bij de keuze voor de folietype. Wij adviseren en monteren raamfolies die de uitstraling van uw pand behouden en versterken.

Voorkom verkleuring

UV-werende folies vormen een slimme en betaalbare oplossing voor etalages van kledingwinkels, magazijnen voor voedselopslag en kostbare voorwerpen in musea. Ze helpen verkleuring en bederf van producten en voorwerpen te voorkomen.

Inbraakwerende glasfolie monteren wij in Abcoude

Veiligheidsfolie is uiterst transparant en heeft als doel het raam versterken en de scherven splinters bijeen te houden in geval van ruitbreuk. Het glas zal wel breken, maar de scherven en splinters worden door de sterke folie en de krachtige lijmlaag bijeengehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt.
De iets dikkere soort veiligheidsfolie wordt gebruikt om inbraak en vandalisme te voorkomen. Door het laten installeren van deze veiligheidsfolie op uw raam wordt het doorbreken van het glas dusdanig vertraagd of kan zelfs voorkomen worden. Inbrekers en vandalen hebben het meestal voorzien op gemakkelijke doelen. Veiligheidsfolie is nu ook leverbaar in combinatie met zon- of inkijkwering. Want inkijk werende folies hebben een inbraakvertragend effect. Inbrekers worden niet in de verleiding gebracht.

Decoratiefolie kunnen wij voor u monteren op locatie in Abcoude

Naast de diverse functionele eigenschappen, heeft raamfolie ook een decoratieve meerwaarde. Zandstraal folies van MH Glasfolie verfraait tussenwanden, Loopgangen, wachtkamers en kantoorunits met creatieve ontwerpen.
WhatsApp chat